Ontwerper

Sandra is een ontwerper / kunstenaar die afstudeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten en Design in Maastricht, waar ze de opleiding Product Design voltooide.

 

 Haar afstudeerproject was keramiek, waar ze de stijl van Raku-stoken herschiep in haar eigen productlijn. Door voedsel te gebruiken om verschillende patronen te creëren, is elk object uniek.

Mijn verhaal

Al sinds ik een potlood kon vasthouden, tekende en kleurde ik. Tijdens mijn jaren van opgroeien verbeterde mijn tekenkunsten en werd ik meer zelfverzekerd met mijn creatieve handen. Ik wist dat de kunstacademie in mijn toekomst was ...

 

 Toen ik mijn reis begon aan de academie, wist ik zeker dat ik een diploma in schilderen zou behalen. Maar omdat het leven zo onverwacht is als het is, hebben de jaren van de academie me naar Product Design geleid, waar ik heb geleerd dat mijn handen veel meer kunnen dan tekenen.

 

 Tijdens mijn stage bij een keramist kwam ik in contact met het ontwerpen van keramiek, waar ik meteen verslaafd werd aan het proces van ambachtelijk stoken. Het was niet meer dan natuurlijk om mijn laatste examen af te leggen in Raku,

de meest primitieve manier voor keramiek.


Mijn missie

Mensen laten genieten van het traditionele vakmanschap van het Raku stoken. Elk patroon is anders, elke vorm is uniek en geen enkel product is hetzelfde.

 

 Wanneer u een van mijn producten koopt, hoop ik dat u van elk moment geniet. Wanneer je ernaar kijkt, wanneer je het aanraakt, wanneer je het gebruikt.

 

 Mijn ideaal zou zijn dat mijn ontwerpen een gevoel van gelukzaligheid creëren, bij ieder uniek persoon.